“Medojević sve češće poseže za izmišljotinama, što je za njega već oproban višedecenijski pristup”, kazao je Stefan Ćulafić, kandidat na listi „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“ .

”Nakon što je pravio samo njemu jasne aplikacije kojima je prebrojavao dijasporu i imao za cilj da im onemogući dolazak u svoju matičnu državu, prijeteći denunciranjem kod bezbjednosnih organa zemalja u kojima rade, kao i nakon što je izmislio da DPS pravi spiskove pacijenata oboljelih od COVID19 i na veoma grub način uvrijedio instituciju koja se herojski bori u prethodnih pola godine za život i zdravlje građana – Kliničko – bolnički centar, Medojević je ovog puta otišao i korak dalje. Sada mu se priviđa kako će Demokratska partija socijalista da ,,uvozi“ Rome iz čitave Evrope kako bi glasali za DPS na predstojećim izborima” – kazao je Ćulafić.

“Na šta je DF spao kad Medojević barjači s njegovog čela, dok se vojvoda sa začelja od nalogodavaca živ ne smije čuti”, ističe Ćulafić.

“Medojević nasumice lupa posljednjih dana, ne vodeći računa šta priča, ohrabren pozicijom na izbornoj listi s brda s dola skrpljene koalicije. Siguran je da mu je mjesto u opozicionim klupama u parlamentu zagarantovano, za barem još jedan mandat. Još nije obavijestio partnere da poslije izbora ima namjeru da formira samostalni politički klub, nadajući se da je došlo vrijeme da se iščupa iz Mandićevog političkog zagrljaja. Sadašnja situacija u kojoj se nalazi, najviše odgovara onoj narodnoj: pustio bih ja njega, nego neće on mene. Bilo kako bilo, građani će 30. avgusta otrijezniti Medojevića i njegovu družinu i postaviti đe treba”, navodi Ćulafić u saopštenju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here