Uradili smo ono što smo i obećali. Nakon mjesec i po dana svakodnevnih napora, uspjeli smo da u saradnji sa Vladom Crne Gore obezbjedimo zarade za sve zaposlene u Opštini Budva”, saopštio je predsjednik opštine Nikola Divanović.

Kako je naveo, isplata je počela juče i biće završena danas.

“Dakle, na današnji dan, Opština Budva nema dugovanja prema zaposlenima ali ni prema odbornicima. Nažalost, dio tih odbornika, umjesto na sjednicama Skupštine, svoju platu zarađuje ispred ulaza u zgradu Opštine ili po opštinskim preduzećima, uveseljavajući građane i istovremeno ometajući nas koji se borimo i za građane i za zaposlene koje su oni ostavili bez plata”, naveo je on.

Kako je dodao, ipak, oni nastavljaju dalje, bez obzira na destrukciju i nasilništvo i već, kako je rekao, u petak imaju novu sjednicu lokalnog parlamenta na kojoj će usvojiti još jednu važnu mjeru iz paketa pomoći građanima i privredi.

“Ovoga puta konkretno budvanskim zanatlijama. Imamo ambiciju da time zaokružimo jedan od najizdašnijih paketa pomoći koje je usvojila jedna lokalna samouprava u Crnoj Gori”, zaključio je Divanović.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here