Uprava policije i Specijalno državno tužilaštvo rasvijetlili su ubistvo Saše Klikovca. Dvije osobe su uhapošene, a dvije su u bjekstvu koje se dovpde u vezu sa tim krivičnim djelom, saopšteno je danas na zajedničkoj konferenvciji za novinare Uprave policije i SDT-a. Zbog sumnje da je ubio Klikovca ranije je uhapšen Miloš Marković, dok je Marko Šuković (29) uhapšen zbog sumnje da je umiješan u ovo krivično djelo. Da su umijšeni u ubistvo Klikovca terete se i a M.J (27) i P.L (22) koji su u bjekstvu.

“Na Radovču je pronađen crveni ukredeni golf, oružje i municija koji su korišćeni u izvršenju krivičnih djela, kao i ostala dokumenta za likvidaciju visokopozicijoniranih članova kriminalnih grupa”, saopšteno je na konferenciji za novinare.
Saša Klikovac (38) ubijen je 18. jula ispred porodičnog restorana “Kod Crnogorca” u mjestu Cijevna.

Kolumbijci i crnogorski državljanin uhapšeni zbog planiranja više ubistava

Specijalni tužilac Saša Čađenović je saopštio da su 2.avgusta uhapšene tri osobe, državljanin Crne Gore i dva Kolumbijca zbog sumnje da su formirali kriminalnu organizaciju sa međunarodnim razmjerama koja je za cilj imala vršenje neograničenog broja krivičnih djela ubistvo i teško ubistvo na teritoriji Crne Gore i drugih država.

“Organizacija je formirana krajem 2019. sa djelovanjem na teritoriji Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Kolumbije, Turske. Za cilj je imala vršenje ubistava. Neposredni izvršioci su državljani Kolumbije C.B.J.D. i C.C.J.A. koji su angažovani od strane kriminalne organizacije i kojima je plaćen dolazak u Crnu Goru iz Kolumbije isključivo radi likvidacije u Crnoj Gori, a kasnije i u drugim evropskim državama. Goran Brajović je Crnogorac koji je uhapšen zajedno sa sa njima. Planirali su da ubiju više pripadnik kriminalnih organizacija za 25.000 eura”, kazao je Čađenović.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here