ČOVJEK JE U PRAVU

Glumac Džordž Kluni je san mnogih žena, a sada je u javnost isplivala anegdota o njemu zbog koje ćete ga još više voljeti.

Kluni pored dobrog izgleda, osvaja i savršenim manirima, ali i svojim stavovima. To dokazuje priča koju je o njemu ispričala njegova koleginica, glumica Džulija Vilan.

Vilan je sa Klunijem igrala u kultnoj seriji “Hitna služba”.

“Muškarci poput Džordža su toliko rijetki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a te iste knjige trebalo bi čitati prije spavanja. Tada bi možda ovaj svijet bio ljepše mjesto, a žene bi se osjećale mnogo bolje u vlastitoj koži”, rekla je glumica.

Onda je ispričala divno iskustvo sa Klunijem, koji ju je podržao kada su joj upućene kritike zbog izgleda.

“Počinjemo sa snimanjem, u toku su bile posljednje pripreme, a onda mi je neko od producenata rekao da bi trebalo da smršam jer imam nekoliko kilograma viška. Odmah nakon toga do mene je došao Džordž i pitao me ‘jesam li im rekla da od*ebu’. Tada sam se zaljubila u njega. Kada god su mi tokom karijere govorili da moram biti mršavija, čula sam njegov glas kako mi govori: ‘Reci im da od*ebu’. Standardi Holivuda o ženskom tijelu su brutalni, a on je uvijek shvatao koliko to utiče na nas žene i želio je da nam pruži podršku”, otkrila je Vilan.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here