Savjesno i mirno čekamo sud građana o onome što smo postigli, poručio je nosilac liste Odlučno za Crnu Goru DPS Milo Đukanović, Duško Marković na tribini u Župi Nikšićkoj.

On je kazao da su Nikšić i Župa najbolji garant da će DPS 30. avgusta pobijediti ubjedljivije nego ikada.

“Mi smo, a ne neki drugi, učinili da Nikšićani i Župljani danas žive životom evropskog čovjeka, u miru i sigurnosti. Sve što smo planirali i obećali, kao i na drugim mjestima, i ovdje smo uradili”, naglasio je Marković.

On je naveo da u Župi već nekoliko kompanija ima svoje proizvodnje i biznise, a da dolaze i novi privrednici.

Komentarišući urađeno, on je istakao da je politika DPS-a dovršila neophodnu infrastrukturu, te da je izgrađeno sve što je bilo važno i za naše mlade, naše sportiste i naše đake.

“Opredjeljenje ove Vlade bilo je i ostalo da razmišljamo o crnogorskom čovjeku i njegovoj perspektivi, i da svakodnevno radimo na pitanjima od kojih zavisi standard naših građana. I radili smo! Zbog toga mirne savjesti čekamo njihov sud, i njihovu ocjenu onoga što smo postigli”, naglasio je on.

U kontekstu postignutih rezultata, Marković je govorio o autoputu te istakao da to nije samo put, nego i velika prilika za razvoj i napredak koja se neće završiti ni u Mateševu ni u Boljarima.

“Taj put je i snažna poruka – da Crna Gora pripada Evropi, da se naša zemlja povezuje sa susjedima i regionom, da našem razvoju i našem povezivanju odgovara da pored pruge imamo i auto-put od Bara do Beograda”, dodao je on.

Na kraju izlaganja, govoreći o političkoj konkurenciji i njenim mentorima, Marković je rekao da Crkva
treba da služi narodu, a sveštenici vjernicima.

“Ne da građani služe Crkvi, niti da Crkva služi političkoj koaliciji. Prepoznajem da to naši građani većinski
neće prihvatiti, i oni će 30. avgusta svakome odrediti mjesto – svakoj od tri koalicije. Zato – 30. avgusta,
odlučno za suverenu i slobodnu Crnu Goru”, jasan je Marković.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here