OO DPS Budva:

Metropolu turizma koja je takav imidž decenijama mukotrpno gradila, bacilli su na koljena koalicija DF i Demokrate, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Budva.

“Sinopsis njihovog varvarstva prema imidžu Budve je podugačak i nemoguće ga je taksativno navesti. Vrhunac njihovog “menadžmenta destinacije” dogodio se juče ispred prostorija pošte i notara, kad je hunta Marka Carevića, presrela turskog glumca i pokušala da ga identifikuje”, navodi se u saopštenju.

Da bude još gore, kako su kazali iz DPS-a, odmah se pojavio i Carević, samo ovoga puta ne kao podizvođač već kao čuveni istražitelj Ilija Čvorović.

“Gle čuda, uhvatio je na djelu čovjeka koji je bio spreman da investira svoj novac u Crnu Goru, pritom ne razlikujući ličnu kartu od dozvole za boravak ili kako Carević kaže “only” boravak. Da je znao stvarni razlog glumčevog boravka u Budvi, podizvođač bi mu vjerovatno prišao i ponovio njegovu čuvenu rečenicu “šefe ima li što za mene?”, kazali su iz DPS-a.

Takvim ponašanjem, kako dodaju, u DF-u su još jednom pokazali da su stanovnici samo jedne države dobrodošli u Crnoj Gori, te da svaka različitost ili druga nacionalna pripadnost kod njih budi nelagodu i tjeskobu.

“Jedino što je istinito rekao Carević jeste “I have my problem”. Sigurni smo da je mislio na svoje probleme sa zakonom zbog: nelegalnog držanja plaže “Ploče”, namještenih tendera i očiglednog sukoba interesa u asfaltiranju budvanskih ulica, uzurpiranja državnog zemljišta, varvarstva kome je sklon, vrijeđanja i napadanja službenika policije. Ali ipak njegov suštinski problem je naša izvjesna pobjeda na izborima, a to mu već stvara glavobolju”, zaključuje se u saopštenju.
Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here