PODGORICA – Građani Budve i Crne Gore ne smiju da zaborave istinu o dešavanjima u našem gradu tokom prethodna dva mjeseca, kazala je Suzana Pribilović, kandidatkinja za odbornicu sa liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović-DPS, SD, Crnogorska, LP”.

“Nećemo dozvoliti da se od napadača prave žrtve, od siledzija koji psuju, vrijeđaju i prijete da se prave uzorni građani, niti da se izgrednici koji zloupotrebljavaju komunalce i vatrogasce za sukob sa policijom predstavljaju kao političari, odnosno legitimni predstavnici građana.Bivša vlast u Budvi je čitav svoj mandat potrošila u međusobnim optužbama, uvredama i podmetanjima, da bi ih u susret smjeni, ujedinila neutoljiva želja za vlašću po bilo koju cijenu. Pokazalo se da se Mandićev Demokratski Front i Bečićeve Demokrate odlično dopunjavaju onda kad treba demonstrirati nepoštovanje pravnog poretka i institucija države Crne Gore, te da su Demokrate zapravo udarne pesnice rušilačke politike DF-a”, kazala je Pribilović.

Nespremna da se suoči sa posljedicama nastalim smjenom vlasti, politička konkurencija danas ne preza ni od najprizemnijih poruka, kojima su pokušali ono što prethodno nikome nije pošlo za rukom – da podijele bratstva, kumove i rođake, dodaje Pribilović.

“Nedoličnim ponašanjem kakvo Budva nije zapamtila, bacili su rukavicu u lice ne samo svim starograđanima, nego svim civilizovanim ljudima u našem gradu. Javno su se narugali svim onim ljudima sa sjevera Crne Gore koji su svoju sudbinu vezali za Budvu, i časno rade svoj posao, a pritom, za razliku od njih, vole, poštuju i brane svoju državu od onih koji je ruše.

Poštovani građani, kolektivno ne smijemo dozvoliti da to valorizuju. Niti ćemo zaboraviti. Moramo kao nikad ranije, odbraniti Budvu od nasrtaja nacionalizma i primitivizma, i učiniti je boljim mjestom za život svih njenih građana. Zato 30. avgusta, odlučno: ”Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović – DPS, SD, Crnogorska, LP”, zaključila je Pribilović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here