Podgorička policija je lišila slobode vozača S.Đ. (55) zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. S.Đ. je upravlajući vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi nakon čega je alkotestiran i utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,38 g/kg.

“Policija je u Baru kontrolisala vozača A.A. (24) koji je upravljao putničkim motornim vozilom pod dejstvom alkohola. Utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,32 g/kg zbog čega je A.A. lišen slobode i priveden nadležnom sudiji”, naveli su iz Uprave policije.

Kako su kazali. takođe, u ovom gradu je lišen slobode i P.V. (63) kod koga je konstatovano prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,24 g/kg. On je lišen slobode i uz prekršajnu prijavu priveden nadležnom sudiji za prekršaje.

“U Pljevljima je policija lišila slobode vozača koji je odbio alkotestiranje i sprovela ga nadležnom sudu. B.R. (49) je kontrolisan u Rudničkoj ulici u ovom gradu gdje je odbio da se alkotestira”, zaključuju iz UP-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here