Policija je uhapsila Vladimira Jovovića (34) koji je prije dva dana u Ulici Svetozara Markovića pucao na Stefana Vujačića (30) i nakon toga pobjegao.

Nakon prikupljenih informacija, operativnih saznanja i lociranja stana u kojem se sakrivao, Jovović je uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnihmaterija. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu”, saopštili su iz policije.

Prema saznanju Dnevnih novina, incident se odigrao u servisu koji se nalazi u Ulici Svetozara Markovića 28. Nakon što je Jovović unezvereno uletio i naredio petorici muškaraca koji su se nalazili u kancelariji da se postroje, ispalio je dva hica u pravcu Vujačića, nakon čega je pobjegao. Vujačić, koji je zadobio dvije prostrelne rane, je policiji ispričao ko je pucao na njega. Vujačić je hitno prevezan u Kliniki centar gdje je operisan.

Osumnjičeni za ranjavanje je policiji poznat od ranije i vodi se kao bezbjednosno interesantna osoba. Više puta je hapšen. Inače, živi u blizini servisa u kome se odigrao incident, a svjedoci su policiji ispričali da je imao svađu sa nekim iz zgrade.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here