Imamo sve razloge da sumnjamo da su agenti CIA- e “našeg” Aleksu dok je boravio u Americi, kidnapovali i zarobili kako bi ga zamijenili “njihovim” Aleksom i poslali ga u Crnu Goru na tajni zadatak – tvrdio je Demokratski front (DF).

U saopštenju za javnost, koje su objavile i “Vijesti”, DF je tačno prije tri godine objavio da “suočavanje sa istinom u velikoj mjeri pomaže raskrinkavanju jedne hibridne ideološko političke podvale (Demokrate CG) čiji je lider Aleksa Bečić čipovan od strane Bagzima Biks Alijua naturalizovanog Amerikanca prištinskog porijekla”.

“Jer ukoliko bi se ‘njihov’ Aleksa vratio na fabrička podešavanja vjerovatno bi ga našli na Pančevačkom mostu gdje (1999. godine) sa fotografijom Slobodana Miloševića zagledan u nebo pjeva:

Slobodane naše zlato,
ti si jači nego NATO!

Ili bi Aleksu zatekli kako u Gračanici uzima pričest za odbranu Kosova i Metohije”, saopšteno je iz DF-a.

“Povratak na fabrička podešavanja mogao bi biti fatalan i iz razloga što bi ‘njihov’ Aleksa mogao ponovo progovoriti srpskim jezikom jer trenutno isključivo komunicira na esperantu, što i nije tako loše pošto ne mora koristiti padeže. Da ne govorimo što bi se dogodilo, da je Aleksa Bečić prije ugradnje čipa razgovarao sa kriminalnim klanovima o modalitetima saradnje”.

Iz DF-a su još poručivali i ovo:

“Demokrate moraju znati da im nećemo dozvoliti da manipulišu časnim opozicionim biračkim tijelom i iskoriste ga za očuvanje Đukanovićevog nasljeđa.

Ima li iko u Crnoj Gori ko vjeruje da bi Demokrate ukoliko dođu na vlast raspisale referendum o provjeri odluke o učlanjenju u NATO, ili da bi povukle odluku o priznanju tzv. države Kosovo, ili da bi ukinule sankcije Rusiji, ili da bi promijenile Ustav i vratili srpskom jeziku status službenog jezika, ili da bi uhapsile Mila Đukanovića?

Naravno da ne bi, i pozivamo Demokrate da nas demantuju ako su spremne ovo da urade, a DF će im se javno izviniti i dati im podršku”.

Podsjećamo, Bečić je prekjuče sa Zdravkom Krivokapićem, nosiocem liste koalicije čija je okosnica DF, te Dritanom Abazovićem, potpisao “istorijski sporazum” da nema nikakvih izmjena državnog statusa Crne Gore, odredbi Ustava, postojeće spoljnopoliotičke orijentacije…

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here