Serija “Bjekstvo iz zatvora” (Prison Break) mogla bi da dobije svoju 6. sezonu, objavio je na svom Instagram profilu glavni gluma Dominik Pursel.

Glumac, koji je tumačio lik Linkolna Barouza, usputno je spomenuo da bi serija mogla da se vrati za još jednu sezonu, ranije već “najavljenu” na IMDB stranici.

“Glasina broj 1 – star sam. Da. Imam 50… Glasina broj 2 – ćelav sam. Ne, imam mnogo kose, ljudi zahtijevaju da obrijem glavu. Glasina broj 3 – hoće li se snimati 6. sezona. Da…. Glasina broj 4 – da li volim ljude. Ne. Ne kada su u masi. Definitivno ne”, napisao je on uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

To je bilo dovoljno da se radoznalost fanova probudi.

Serija “Bjekstvo iz zatvora” bila je veoma popularna u Evropi, mada u Americi nije bilježila previše veliku gledanost.

Emitovala se od 2005. do 2009. godine, a peta sezona snimljena je 2017. Fox nikada nije zvanično potvrdio da će ta biti i posljednja, a Pursel je i ranije najavljivao kako bi šesti nastavak mogao da se realizuje.

Podsjetimo, peta sezona okončala se tako što se Majkl konačno vraća svojoj porodici, koja je sedam godina vjerovala da je mrtav. Fanovi su neizbježno postavili pitanje – da li će se on i Likoln ponovo naći iza rešetaka? Ostaje da vidimo.

“Bjekstvo iz zatvora”je napeta priča koja u početku govori o Linkolnu Barouzu (Pursel) osuđenom na smrt za zločin koji nije počinio i o njegovom bratu Majklu Skofildu (Venvort Miler) koji je smislio savršen plan kako da ga izbavi iz strogo čuvanog zatvora u koji je smješten.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here