Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić, koja se trenutno nalazi u Istanbulu gdje se priprema za novi turnir, kazala je zadovoljna rezultatima na nedavnom US Openu, s obzirom na dužu pauzu koju je imala.

Danka je u našem Jutarnjem programu Dobro jutro Crna Gora govorila o utiscima sa US Opena, planovima, ali i slobodnom vremenu.
Sumirajući US Open, ona je kazala da je zadovoljna postignutim, s obzirom na pauzu od oko godinu i po dana.
“Baš sam zadovoljna perfromansom tamo, bila sam srećna što sam u prvom kolu, ali ostaje taj mali žal pošto sam bila veoma blizu istorijskog uspjeha za Crnu Goru na nekom teniskom gren slemu”, rekla je Danka.
Ona kaže da bi nakon US Opena trebalo da bude 88. ili 89. na WTA listi.
Govoreći o tome kako joj sada izgleda život van terena, kaže da su u hotelu i bukvalno nigdje ne izlaze. Što se tiče oporavka, ima fizioterapeuta, koristi tretmane i masaže.
Imala je, kaže, dva teška meča na US openu: “I nakon toga sam odmah ušla u avion, devet sati leta, tijelo mi je bilo napeto i zgrčeno”.
“Juče sam trenirala, prvih pola sata je bilo dobro, onda sam počela da osjećam da su se leđa upalila, tijelo nije imalo vremena da se odmora, mi smo teniseri kao cirkus, s turnira na turnir”, kaže Danka.
Govoreći o turniru koji joj predstoji, kaže da se igra na šljaci.
“Iskreno se osjećam dobro, turnir je jak, ali sam u dobroj formi i bitno je da ja vjerujem u sebe. Kako će biti nikad ne znam, ali ja vjerujem”, rekla je Danka.

RTCG

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here