Niko nije zaštitio Crnu Goru nego Majka Presveta Bogorodica. Mogu da misle da je uradio i pojedinac i crkva. Ne, iza toga stoji Majka Presveta Bogorodica koja je zakrilila čitavu Crnu Goru i nije dozvolila da zlo nadvadla nad dobrom, jer je to znak našem narodu kako treba ubuduće da se ponašamo, kazao je nedavno nakon izbora Marka Carevića za predsjednika Opštine Budva nosilac liste Za budućnost Crne Gore Zdravko Krikovapić.

“Ako se ne budemo okrenuli do kraja vjeri onda sve što smo radili je malo. Mi treba prvo da svjedočimo vjeru pa sve drugo”, rekao je Krivokapić na proslavi koja je organizovana u restoranu Carevića u Budvi.

On je čestitajući Careviću izbor za prvog čovjeka uručio ikonu, za koju je naglasio da se zove “ikona Umiljenja”.

“Pogledajte taj lik Presvete Bogorodice koja drži u naručje našeg gospoda Isusa Hrista, puno ljubavi i ne zove se slučajno “Umiljenje””, dodao je Krivokapić, koga su svi poslanici nove vladajuće većine u crnogorskoj Skupštini, njih 41, podržali za mandatara.

Proslavi kod Carevića su pored Krivokapića pristvovali sveštenici Srpske pravoslavne crkve, biznismen Miodrag Daka Davidović, ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here