Nakon što je podgoričkoj policiji S.Nj, zaposleni u jednoj novinskoj redakciji, prijavio da je nepoznata osoba uznemiravala, prijetila i vrijeđala njega i još jednu zaposlenu osobu pozivima na broj telefona te novinske redakcije, mojkovačka policija je identifikovala i uhapsila osumnjičenog T.J. (45) iz Mojkovca.

“Policija u Mojkovcu utvrdila je da je broj sa kojeg su upućene prijetnje i uvrede u vlasništvu B.J, a da ga je ovom prilikom koristio T.J. (45) iz Mojkovca. Od T.J. su prikupljena obavještenja na zapisnik u svojstvu građanina”, saopšteno je iz Uprave policije,

Takođe, policija je pretresla stan i druge prostorije koje on koristi i, kako ističu, nije pronašla ništa interesantno za službu.

“Upoznat je nadležni državni tužilac koji je naložio da mu se dostave spisi predmeta radi kvalifikacije krivičnog djela. Po naredbi nadležnog tužilaštva T.J. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i priveden je tužiocu koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata. Policija je utvrdila da se ovaj događaj ne može dovesti u vezu sa srodnicima T.J, uglednim crnogorskim književnikom B.J. i uglednim crnogorskim novinarom V.J”, navode u policiji.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here