Policija u Mojkovcu podnijeće krivičnu prijavu nadležnom tužiocu protiv komandira Stranice policije u Odjeljenju bezbjednosti Mojkovac R.T, zbog ugrožavanja javnog saobraćaja. Naime, R.T. je učestvovao u saobraćajnoj nesreću u kojoj je povrijeđena jedna osoba, a utvrđeno je da je upravljao vozilom u alkoholisanom stanju.

“R.T. je sinoć oko 20:15 časova u Njegoševoj ulici učestvovao u saobraćajoj nezgodi u kojoj je jedna ženska osoba zadobila povrede. Ona je transportovana u Opštu bolnicu Bijelo Polje. Zbog zadobijenih povreda u ovu medicinsku ustanovu transportovan je i R.T. Alkotestiranjem kod R.T. utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi u koncentraciji od 1,36 g/kg”, navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obavješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv R.T. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Kako se dodaje u saoštenju, načelnik Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac iniciraće pokretanje disciplinskog postupka za utvrđivanje odgovornosti i suspenzije ovog službenika do okončanja postupka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here