Nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već tražimo da nam pojasni zahtjeve Dritana Abazovića, koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući Upravu policije, ANB, Vojno obavještajnu agenciju, ministarstva unutrašnjih poslova, odbrane, vanjskih poslova i pravde, kao i to da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi, saopštio je večeras jedan od lidera DF-a Milan Knežević.
On je istakao da je DF spreman da sjutra glasa za predsjednika Skupštine iz redova Demokrata, da potpiše kandidaturu za premijera i da u krajnjem da i manjinsku podršku novoj vladi.

“Samo ne pristajemo da budemo poniženi, ucijenjeni i reketirani. To nismo dozvolili ni odlazećem režimu, a nećemo ni potencijalnim koalicionim partnerima”, poručio je Knežević.

Podsjetimo, Vijesti su ranije večeras objavile da je lider koalicije Crno na bijelo Dritan Abazović predložio da Krivokapić bude mandatar, a da su lideri Demokratskog fronta to odbili.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here