Lideru Pokreta za promjene Nebojši Medojeviću uručena je tužba portparola slovenačke Vlade i predstavnika u Evropskom parlamentu Jelka Kacina, koju je on podnio prošle godine.

“Danas sam dobio i tužbu od starog plaćenika Đukanovićevog režima. Tužio me je i Jelko Kacin jer sam rekao da je bijedni Đukanovićev plaćenik. Ne znam sta kažu “eksperti” na ovo. Izgleda da sam ja jedini problem u Crnoj Gori”, napisao je Medojević na društvenim mrežama.

Kacin je tužio Medojevića jer je u intervjuu za slovenačku Demokratiju optužio tu zemlju da igra ključnu ulogu u promociji crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića u svijetu, a Kacina da je “najuspješniji promoter crnogorske mafije u Briselu”, kao i da je “krvavim novcem mafije u Briselu lobirao kako bi se crnogorska vlada predstavila kao demokratska i proevropska, a crnogorska opozicija satanizovala”.

Kacin je izjavio da su te tvrdnje lažne, ističući da je Medojević “pacijent“.

“Ovo su lažne optužbe i štete dobrom imenu. Taj čovjek jednostavno izmišlja i on je pacijent. Zbog njegovih izjava, odlučio sam da podnesem tužbu i imam sve argumente da za svoje izjave odgovara”, rekao je ranije Kacin za slovenačke medije.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here