DPS CETINJE

Odbor DPS-a Prijestonice održao je sjednicu u proširenom sastavu kojom je predsjedavao predsjednik Odbora Miloš Ražnatović.

Kako je saopšteno iz ove stranke, na sjednici su razmatrani rezultati nedavno okončanih parlamentarnih izbora, uz detaljnu analizu i osvrt na rezultat ostvaren na Cetinju.

“Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista na Cetinju ostvarila najbolji rezultat u posljednjih 20 godina, osvojiviši 5.353 glasa, ili više od svih ostalih izbornih lista zajedno. I pored toga što rezultat DPS-a i dosadašnjih koalicionih partnera na državnom nivou nije dovoljan za formiranje vlasti, konstatovano je da je DPS i dalje ubjedljivo najjača partija u Crnoj Gori pa se rezultat može smatrati zadovoljavajućim”, saopšteno je iz stranke.

Iskazano je zadovoljstvo zbog demokratske atmosfere u kojoj je protekao izborni dan.

“DPS je pokazao zavidan nivo političke kulture svojim odnosom prema izbornim rezultatima, što se po prvi put desilo u Crnoj Gori.

Odbor DPS-a Prijestonice dao je punu podršku predsjedniku Crne Gore i predsjedniku naše partije Milu Đukanoviću na daljoj afirmaciji i odbrani važnih dostignuća savremene Crne Gore – građanskog društva, multikonfesionalnosti, multikulturalnosti, nezavisnosti i evropskog puta.

Predsjednik Odbora DPS Prijestonice zahvalio je svim članovima Odbora, članovima radnih grupa, aktivistima i simpatizerima kao i svim građanima koji su doprinijeli da se ostvari ovako dobar rezultat na Cetinju i saopštio da će Operativni štab i svi mjesni odbori nastaviti sa još snažnijim aktivnostima na afirmaciji politike Demokratske partije socijalista u susret predstojećim lokalnim izborima. Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva dr Ivan Vuković”, navedeno je u saopštenju.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here