AMSCG

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Rožaje – Špiljani saobraćaj se obustavlja od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja – Metaljka zbog bušačko minerskih radova dolaziće do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Pljevlja – Ranče saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3, saobraćaj je za sve vrste vozila totalno obustavljen na dionici Srdanov grob – Gotovuša.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka zbog asfaltiranja saobraćaj će biti u prekidu od osam do 16 sati.

Zbog demontaže konstrukcije u blizini stuba P2 na mostu Moračica , Auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo, obustava saobraćaja ne dužem od 60 minuta u terminu od 7 -11 sati i od 13 do 17 sati.

Zbog sanacije klizišta “Gnjili Potok” na regionalnom putu R-19 dionica Mateševo – Andrijevica saobraćaj će biti totalno obustavljen za teretna vozila sa i bez prikolice nosivosti preko pet tona.

Na tom putu saobraćaj će biti totalno obustavljen više puta dnevno u trajanju od 30 minuta za vrijeme betoniranja.

Saobraćaj na tom putu promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu sanacije uz poštovanje saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad – Podgorica, dionica Komanski most – skretanje za Bandiće, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta zbog iskopa materijala.

Zbog radova na magistralnom putu M-11 Lepetani – Tivat odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a povremeni prekidi saobraćaja su najviše do 15 minuta.

Do završetka rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica saobraćaj se obustavlja od sedam do 17 sati, u trajanju ne dužem od dva sata.

Na regionalnom putu Krstac – Ivanova korita, dionica Međuvršje – Ivanova korita, zbog rekonstrukcije puta saobraća se naizmjenično jednom trakom na mjestu radova.

Na regionalnom putu Mateševo – Andrijevica, zbog sanacije klizišta Gnjili potok, saobraćaj je obustavljen za teretna vozila sa i bez prikolice
nosivosti preko pet tona.

Na tom putu saobraćaj će i biti obustavljena više puta dnevno u trajanju od 30 minuta zbog betoniranja i promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Vladimir-Ostros-Virpazar u mjestu Ostros zbog snimanja igranog filma saobraćaj će biti obustavljan ne duže od 30 minuta.

Zbog povećanja broja aktivnih slučajeva infekcije koronavirusom u Rožajama zatvoren je granični prelaz Vuča-Godovo, na putu Rožaje–Tutin.

Granični prelaz Vraćenovići, na putu Nikšić-Bileća, zatvoren je zbog rekonstrukcije.

Ulazak iz BiH moguć za građane država sa liste IJZ uz negativan PCR, star ne više od 72 sata, ili pozitivan rezultat na antitijela na novi koronavirus klase IgG dobijen ELISA serološkim testom, star ne više od 72 sata, urađen u akreditovanim laboratorijima iz BiH.

Mina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here