Internetom kruži snimak iz 2008. godine, gdje je prikazano kako terorista i srpski nacionalista Nikola Kavaja govori na pomenu četničkom vođi Draži Mihailoviću kome je navodno prisustvovao lider koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Na društvenim mrežama mnogi su ubijeđeni da je riječ o Krivokapiću i osuđuju taj postupak, dok ima i onih koji sumnjaju da se radi o lideru koalicije Za budućnost Crne Gore i najvjerovatnije budućem mandataru za sastav novecrnogorske vlade.

CdMje više puta zvao Krivokapića da odgovori na prozivke javnosti da li je bio na tom pomenu ali na pozive nije odgovarao. Takođe, CdM je poslao i zvanični mail sa istim pitanjem ali do objavljivanja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Podsjećamo da je prošle sedmice objavljen snimak proslave dolaska Kavaje 1999. godine u Podgoricu, koja je održana u kući četničkog vojvode Milete Pavićevića, a kojoj je prisustvovao Krivokapić.

ZdravkoKrivokapić je potvrdio da je taj snimak autentičan, ali je rekao da nije četnik i da se u kući Pavićevića tada zatekao slučajno.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here