Svi poslanici nove parlamentarne većine potpisom su podržali profesora Zdravka Krivokapića za mandatara nove Vlade Crne Gore, objavio je GP URA. Naveli su da će Krivokapić biti prvi demokratski premijer Vlade Crne Gore.

“Čestitamo svim građanima”, poručuju iz GA URA.

Prethodno je novinarima Krivokapić kazao da je cilj nove većine da buduća vlada bude vlada povjerenja, koja će raditi isključivo za dobrobit svih građana.

On je naveo i da je pogrešna percepcija da su vladika Joanikije i mitropolit Amfilohije bili tu da kroje vlast u Crnoj Gori.

”Nijednog trenutka oni nijesu pominjali imena, svi smo pokušavali da postignemo dogovor i nađemo pravu mjeru dogovora”, rekao je Krivokapić povodom jučerašnjeg sastanka u Ostrogu.

On je kazao i da nova vlast neće da dijeli građane.

“Vidite da se sve može uraditi. Mislim da je i ovog puta narod rekao šta misli. Nije bitan lični partijski ili bilo čiji interes, bitan je interes ovog naroda. Ako tako budemo gledali Crna Gora mora biti drugačija, mora svi da damo doprinos i vlast i opozicija”, poručio je
Krivokapić novinarima u Skupštini CG.
Krivokapić ja na Tviteru poručio da voli da mu “svaki detalj života pretresu”.

”Nemam problem sa tim. Ja sam se trudio da budem častan i pošten, koliko sam bio, to treba drugi da sude. Trudiću se da ličnim primjerom sve svjedočim. Trudiću se da sve bude transparentno!”, navodi se u Tviter objavi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here