Komitski pokret je danas u Baru, formirao, drugi po redu, opštinski odbor.

“Rukovodstvo Opštinskog odbora Komitskog pokreta Bar čini turistički tehničar Slobodan Jovanović, kao predsjednik i dva potpredsjednika, magistar ekonomskih nauka Snežana Marković i privrednik Hasan Lunjić. Članovi Predsjedništva su Amir Arabelović ,Semir Kljun, Leković Miroslav ,Sandra Zahrane, Korać Esija, Cerović Miroslav, Kolić Dževad Vukčević Vesna , Admir Kljun i Milan Sjekloća”, navedeno je u saopštenju.

Rukovodstvo Komitskog pokreta Bar smatra da je ovaj čin svojevrsna pobjeda grada Bara i njegove multietničnosti, kao istorijske osobenosti ovog područja. To pokazuje i, kako dodaju, sastav , kako opštinskog odbora tako i njegovog rukovodstva.

“Bog je stvorio dvije i samo dvije vrste ljudi. To su oni koji ZNAJU i oni koji NE ZNAJU! Da čitaju, uče, sviraju, osjećaju, ponašaju se, poštuju sebe i druge, vole, opraštaju i definitivno žive. Žive u miru sa sobom i drugima i sa svim njihovim razlikama u porijeklu, kulturi i jeziku. Zato je Bar uvijek bio pozitivan primjer u svakom pogledu. Oni koji su se pridružili Komitskom pokretu su ljudi koji znaju istinu, na osnovu koje se i bazira poštovanje prema onima čije ime nosi ovaj politički pokret”, dodaje se u saopštenju.

Kako dalje navode, predsjednik Opštinskog odbora je imao aktivnu komunikaciju sa Ambasadama EU(odsjek za ljudska prava), SAD, Njemačke i Hrvatske , kao i sa određenim resorom u NATO savezu. Bilo je to upoznavanje sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori.

“Jednoglasno je usvojeno da se pristupi ujedinjenju patriota Crne Gore u “PATRIOTSKO KOMITSKI SAVEZ”, čije će sjedište biti na Cetinju”, zaključeno je u saopštenju.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here