Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić pohvalio je svoje izabranike za odnos prema dresu sa državnim grbom u meču sa Letonijom po jakoj kiši u Podgorici.
Moram da pohvalim momke, igrali su u veoma teškim uslovima i dali su sve od sebe. Nije nam samo kiša pravila probleme, već i rival koji je igrao na način koji nam nije odgovarao, naročito u prvom poluvremenu. Čini mi se da se Letonija bolje prilagodila na ovu situaciju, a mi smo prihvatili njihov način igre. U drugom smo to promijenili i zato čestitam momcima. Zaslužili su ovaj remi. Drago mi je zbog njih što su izjednačili, za njih to predstavlja veliku satisfakciju i motiv”, kazao je Hadžibegić.

Moguće je da će naš tim i protiv Azerbejdžana u subotu igrati u sličnim uslovima.

“Može se desiti da protiv Azerbejdžana igramo u istim uslovima, a na nama je da iskoristimo ovo iskustvo i pokušamo da ranije nađemo rješenje za postizanje gola. Možda će Azerbejdžanci biti svježiji jer su odigrali meč manje, a mi smo nastupili na ovakvom terenu. Oprez se u svakom slučaju neće smanjiti, analizirali smo ih i znamo ko nam dolazi u goste. Dali su gol Luksemburgu sa igračem manje, potom pobijedili Kipar. Doći će ovdje po tri boda”, dodao je Hadžibegić.

Crna Gora i Azerbejdžan igraće u subotu od 15 sati u Podgorici.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here