Momak iz Južne Afrike zaprosio je svoju djevojku u restoranu brze hrane, KFC.

Kasnije se pojavio članak u jednim dnevnim novinama sa riječima: “Pojedini muškarci u Južnoj Africi su toliko siromašni da se odlučuju da prose djevojke u KFC-u. Ne mogu da zamislim ko još može da zaprosi djevojku na ovakav način… Zar ih nije sramota?”

Ali, novinarka je za ovakve svoje komentare dobila odgovore prepune uvrijedljivih riječi, a svjetski brendovi su odlučili da podrže ovaj zaljubljeni mladi par.

KFC, Audi, Puma i drugi brendovi odlučili su da finansiraju njihovo vjenčanje.

Huawei je odlučio da im pokloni najbolje telefone, MekDonalds im je obezbijedio VIP mjesta i u potpunosti platio put do Kejp Tauna za koncert Toni Brekston.

Uber je mladom paru obezbijedio vrhunske automobile koji će i njih i njihove goste voziti do mjesta gdje će se održati svadbena ceremonija. Jedna od juvelirnica pozvala ih je da dođu i odaberu dva zlatna prstena koja će dobiti besplatno.

Poznati afrički kuvar i njegov tim odlučili su da u potpunosti preuzmu svečani jelovnik i pripremu jela na vjenčanju.

Takva istorija koja je trebala da ismije mlade ljude, samo je ujedinila stanovnike zemlje, a svjetski brendovi su odlučili da podrže to, jer zaista, novca zasigurno nemaju, ali to nije razlog za njihovo ismijavanje.

Samo ljubav, ljudi.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here