Doktorka i medicinska sestra cetinjske bolnice Danilo Prvi navodno su tvrdile direktorici Bolnice da mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije nije dao blagoslov da mu se uzme bris kako bi se utvrdilo da li je zaražen koronavirusom, te da test nije rađen, već samo da mu je rađen nalaz krvi, saznaje CdM od dobro obaviještenog izvora.

<<Pojedini mediji pišu da Amfilohije ima koronavirus i da se to krije, a portal Aktuelno je danas objavio da Amfilohije ne samo da je pozitivan na koronavirus, već prećutkuje i da se testirao na kovid pod lažnim imenom (koje je poznato portalu Aktuelno). Portal piše da je testiranje pod lažnim imenom u bolnici Danilo Prvi na Cetinju mitropolitu omogućila direktorica ove ustanove.

Podsjetimo, Amfilohije se juče oglasio video porukom gdje je kazao da se premorio od obaveza i da odmara, ne odgovarajući na pisanje medija da ima koronu.

Izvor CdM- a tvrdi da da su medicinska sestra i doktorka koje su bile da pregledaju Amfilohija direktorici bolnice kazale da su samo uzele krv od mitropolita.

Izvor CdM-a dalje navodi da je jedna doktorka iz cetinjske Bolnice na poziv iz Mitropolije pošla i pregledala Amfilohija. Uradila je analize krvi i predložila da se uzme bris i uradi rendgen pluća, ali da doktorica tvrdi da nije dobila blagoslov za to.

Kako dodaje izvor, medicinska sestra i doktorka koja je pregledala Amfilohija tvrde da test na koronu nije rađen.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here