Na jučerašnjem suđenju Raziji Dacić, koja je optužena za ubistvo Božidara Vujadinovića(18), kao svjedoci su saslušani Dragana Milinković i Ljiljana Muculović, piše Dan.

Milinković je ispričala da je ispred lifta ugledala mladića koji leži u lokvi krvi.

“Bila sam u trgovini. Kad sam došla, vidjela sam da ispred lifta leži momak koji je bio sav krvav. Pitala sam komšinicu je li zvala Hitnu pomoć. Ona je bila pored njega. Govorila je „molim te, probudi se“ i čučala je pored njega. Bila je dosta mirna. Kad sam je pitala što nije zvala Hitnu, rekla je da ne zna broj”, kazala je Dragana Milinković, kojoj je optužena Dacić bila prva komšinica.

Ona je kroz suze zamolila sud da je više ne uznemiravaju povodom ovog slučaja jer, kako je istakla, ne može, opet isto da proživljava.

Muculović je rekla da se Dacić prema Vujadinoviću ponašala kao majka i da u njihovom odnosu nije bilo ničega što bi ukazalo na neki drugi odnos.

Ona je kazala i da roditelji stradalog mladića žive teško i da je Razija zbog toga tražila od nje da mu nađe posao.

“Čula sam kako je Razija nekim gostima u lokalu u kojem je radila govorila da joj daju neku garderobu za ovog mladića ako imaju”, ispričala je Muculović.

Na pitanje suda ona je odgovorila da joj nije bilo čudno što je Božidar znao da prespava kod Razije jer su mu roditelji teško živjeli.

“Razija je u ovom periodu bila u emotivnom odnosu sa čovjekom koji je oženjen i ne znam da li je to smetalo Božidaru. Razija mi je jednom rekla da je Božidar počeo dobro da pije. Požalila mi se da mu je našla građevinski posao, ali se on nije pojavio na tom gradilištu”, navela je Muculović

Dan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here