Andrija Nikolić vraća se u poslaničke klupe nakon što je Vlastimir Golubović podnio ostavku na mjesto poslanika Demokratske partije socijalista kako bi nastavio da obavlja funkciju predsjednika Privredne komore.
Nikolić je i u prethodnom sazivu bio poslanik DPS-a, a bio je i na čelu Odbora za međunarodne odnose i iseljenike.

Prethodno su iz DPS-a ostavke na poslanička mjesta podnijeli Zoran Pažin, Gordana Đurović i Ivan Vuković.

Sekulić je zamijenio Ivana Vukovića, koji je podnio ostavku na mjesto poslanika zbog nespojivosti funkcije poslanika sa funkcijom gradonačelnika Podgorice koju obavlja.

Laličić se vraća u Skupštinu na poslaničko mjesto Gordane Đurović, koja je podnijela ostavku zbog, kako je obrazložila, velikog broja obaveza.

Đurović je u ostavci navela da je profesor na Univerzitetu Crne Gore, zatim predsjednica NVO Crnogorska panevropska unija i istovremeno članica Predsjedništva Međunarodne panevropske unije sa sjedištem u Strazburu, te ima aktivnosti unutar Odbora za ekonomiju, demografiju i antropologiju CANU, kao i druge preuzete obaveze u različitim projektima.

“Programske ciljeve naše izborne liste nastaviću aktivno da podržavam u javnom životu Crne Gore”, navela je Đurović u ostavci.

Zoran Pažin podnio je ostavku na konstitutivnoj sjednici parlamenta, 23. septembra, a umjesto njega u poslaničke klupe DPS-a vratio se Luiđ Škrelja.

Pobjeda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here