Kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić kaže da je u ovom trenutku najvažnije pitanje ekonomija, iako o ekonomiji ni on, a ni drugi lideri tri koalicije još uvijek ne govore.

“Najvažniji izazov za Crnu Goru u ovom trenutku je ekonomija, a “partizane i četnike, bjelaše i zelenaše” treba ostaviti da se “tjeraju po šumama istorije”. Vratimo ih u knjige i naučne radove odakle su ih namjerno izvukli političari propale ekonomije”, napisao je Krivokapić na svom Twitter nalogu.

Međutim, on još uvijek ne saopštava konkretne ekonomske mjere.

Nema ni slova o ekonomskim potezima buduće vlade, ako se izuzme ranija izjava Krivokapićeva da možda već u novembru neće biti novca za plate i penzije.

Do sada je javnost čula jedino stavove nove parlamentarne većine oko kojih resora se bore visoki funkcioneri tri koalicije, a svakako među tim resorima nema ekonomije ni finansija.

Za sada, uprkos današnjoj poruci Zdravka Krivokapića, priča se svodi na ANB, MUP, i Zakon o slobodi vjeroispovijesti. Da li će se to promijeniti i da li će javnost čuti kakav je plan ekonomskog oporavka nove vlade, saznaće se uskoro.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here