Cetinjska policija uhapsila je dvije osobe zbog krivičnih djela i kotrolisala 94 bezbjednosno interesantna lica, saopšteno je iz Uprave policije.

“Slobode je lišen Đ.S. (20) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

On je, sumnja se, 4. oktobra ovo djelo izvršio na štetu jednog kazina u tom gradu, na način što je ušao u objekat i uz prijetnju nožem pokušao da otuđi novac. Osumnjičeni je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu”, navodi se u saopštenju.

Takođe, kako navode, na osnovu operativnih saznanja službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su pronašli i uhapsili D.K (47) iz Cetinja, za kojim je Osnovni sud Cetinje raspisao lokalnu potjernicu zbog počinjenog krivičnog djela teška tjelesna povreda i krivično djelo zlostavljanje i mučenje.

On je priveden dežurnom sudiji na Cetinju.

“Pripadnici cetinjske policije su vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa na teritoriji opštine Cetinje, od početka novembra kontrolisali 94 bezbjednosno interesantna lica sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića, Budve i drugih gradova i tom prilikom sankcionisali dva bezbjednosno interesantna lica.

Privremeno je oduzeto i jedno specijalno (blind) vozilo marke VW Passat, po rješenju Osnovnog suda Cetinje”, navode iz UP.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here