Mandatar Zdravko Krivokapić najavio je da će u 16 sati poslati partijama koje čine parlamentarnu većinu spisak sa imenima kandidata za ministre. U javnosti su prethodnih dana pominjana i brisana brojna imena, ali je došao trenutak kad više nema odgađanja.

Izvor Antene M tvrdi da se, nakon dugih lutanja i konsultacija, Krivokapić odlučio da predloži i neka iznenađujuća, javnosti malo poznata imena.

Uz ogradu da se spisak može promijeniti u posljednjem trenutku, naš izvor kaže da bi resor unutrašnjih poslova trebalo da preuzme izvjesni Nikola Terzic, dok bi se na čelu MVP trebalo da nađe, javnosti takođe malo poznati Đorđe Radulović?

Ministar odbrane trebalo bi da bude Krsto Perović, bivši savjetnik za odbranu u Misiji CG pri NATO u Briselu sada službenik u MO zadužen za strateško planiranje, finansija Milojko Spajić, ekonomije Jakov Milatović, magistar sa Oksforda i stipendista britanske Vlade. Resor kapitalnih investicija dobiće bivši kandidat za predsjednika CG Mladen Bojanić, a turizma i održivog razvoja Nikola Tripković, direktor kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora.

Na čelu objedinjenog resora kulture, nauke, obrazovanja i sporta trebalo bi da se nađe kontroverzna Vesna Bratić, Trebinjka koja je zamijenila Krivokapića na čelu NVO “Ne damo Crnu Coru”.

Ministarstvo zdravlja pripašće Jeleni Bojović Borovinić ili Vuku Kadiću, a borba za taj resor, kako saznajemo, još traje?

Uprkos navodnim protivljenjima u koaliciji, Krivokapić će, tvrdi naš izvor, za ministra pravde predložiti advokata i “zvijezdu” društvenih mreža Velibora Markovića?!

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here