Beranska policija je juče uhapsila A.K. (41) iz Rožaja nakon što je u kamionu koji je on vozio pronašla cigarete bez akciznih markica vrijedne oko 220.000 eura.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, A.K. je uhapšen zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo nedozvoljena trgovina i on je danas uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama.

“A.K. je, kako se sumnja, 13. novembra pribavio veću količinu inostranih cigareta bez akcizne markice i to 370 paketa cigareta marke Cosmopolitan s namjerom da ih neovlašćeno proda na Kosovu”, naveli su u policiji.

Pripadnici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Berane su u mjestu Dapsiće zaustavili kamion sa prikolicom podgoričkih registarskih oznaka.

“Pregledom vozila u napravljenom bunkeru pronađeno je 370 paketa cigareta. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je A.K. 13. novembra preuzeo cigarete u Podgorici od za sada nepoznatih osoba i da je imao namjeru da ih preda nepoznatim osobama sa Kosova u Rožajama. Cigarete i vozilo su juče predati Upravi za imovinu”, zaključuju u Upravi policije.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here