Budvanska policija uhapsila je sinoć Boža Radovića Spartanca (50), kod koga je pronašla pištolj, saopšteno je CdM-u iz policije.

U jednom ugostiteljskom objektu u Budvi sinoć je došlo do sukoba između Radovića i D.Č. (48) iz Bijelog Polja.

D.Č. je, naime, ušao u pomenuti objekat i počeo da vrijeđa radnicu, a Radović je pokušao da je zaštiti. Uslijedila je prepirka, koja je eskalirala kada je D.Č. ranio Radovića.

“Dežurna službe je sinoć oko 20,10 obavještena da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do tuče i da je jedno lice povrijeđeno. Na lice mjesta su izašli pripadnici policije i ekipa Hitne medicinske pomoći Budva, gdje su zatekli Radovića sa povredom u predjelu stomaka i grudi”, saopšteno je iz policije.

Radović je transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru.

“Pripadnici budvanske policije su tokom vršenja uviđaja u ugostiteljskom objektu pronašli torbicu u kojoj se nalazio pištolj marke Zastava sa okvirom i devet komada municije. Ustanovljeno je da oružje pripada Radoviću i on je uhapšen”, navode iz policije.

Radović je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija.

D.Č. (48) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda.

Podsjećamo, Radović je 15. novembra predvodio protest u Budvi, organizovan zbog odluke budvanske vlasti da položi vijenac na spomen ploču “oslobodocima iz 1918”, a uveče je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstevnim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Nakon saslušanja, tokom kog je priznao da je organizator okupljanja, Radović je pušten da se brani sa slobode.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here