Policija je uhapsila A.P. (26) i S.V. (19) kod kojih je pronašla 109 grama kokaina.

Naime, kako je saopšteno iz Uprave policije, policija je na teritoriji Danilovgrada sprovela operativnu akciju kodnog naziva „Grbe“ koja je bila usmjerena ka licima za koja se sumnja da se bave uličnom prodajom narkotika.

“Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su tokom trajanja višemjesečne operativne akcije „Grbe“ utvrdili da se osumnjičena lica u dužem vremenskom periodu u saradnji sa za sada nepoznatim licima bave uličnom prodajom opojne droge kokain. Na dvije lokacije u Danilovgradu izvršeni su pretresi stanova kada je policija pronašla i oduzela kokain težine oko 109 grama. Uhapšene su A.P. (26) i S.V. (19) zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i one su uz krivičnu prijavu privedene državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, navode u policiji.

U proteklom periodu za A.P. su postojala saznanja da se duži vremenski period bavi uličnom distribucijom kokaina na teritoriji Danilovgrada i Podgorice.

Podgorička policija je tri lica, koja su tokom 2020. godine procesuirana prekršajno i krivično zbog zloupotrebe narkotika, dovela u vezu sa osumnjičenom A.P, odnosno policija je raspolagala saznanjima da su procesuirana lica kokain nabavljala od A.P.

Istražne aktivnosti na identifikaciji drugih lica koja su se bavila uličnom distribucijom kokain su u toku.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here