Luksuzna vila poznatog glumca sagrađena je dvadesetih godina prošlog vijeka, a prostire se na 24 hektara. Ima i dvije dodatne gostinjske kuće, a tamo su se snimale i neke scene o Džejmsu Bondu, prenosi Nova.rs.

Legendarni glumac Šon Koneri preminuo je 31. oktobra ove godine. Iza sebe je ostavio suprugu Mišelin Rokebrun i sina Džejsona, ali i mnoštvo nekretnina. Jedna od njih je velelepna vila na Azurnoj obali koja se sada prodaje za 25 miliona funti, odnosno skoro 30 miliona eura.

Vila, u kojoj su se snimale i neke scene o Džejmsu Bondu, sagrađena je dvadesetih godina prošlog vijeka, a prostire se na 24 hektara. Ima pet spavaćih soba, tri salona, teretanu, pet kupatila, sobu za fitnes i dva bazena. Osim toga, sadrži i vinski podrum, veliku ostavu i stan za osoblje iznad garaže. Vila je uređena u klasičnom francuskom stilu, a ima i vrt i pogled na more i Nicu.

Podsjetimo, Šon Koneri preminuo je preko noći, u snu. Vijest o njegovoj smrti objavila je porodica. Proslavio se kao prvi Džejms Bond. Glumio je u sedam filmova ove franšize. Važio je za jednog od najseksepilnijih muškaraca na svijetu.

Tokom karijere osvojio je mnoge nagrade, među kojima je i prestižni Oskar. Svijet ga pamti kao Džejmsa Bonda, iako je imao brojne značajne uloge.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here