Predsjednik Socijaldemokrata SD Ivan Brajović uputio je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Podgorice čestitku povodom 19. decembra, Dana Glavnog grada.

On je istakao da je 19. decembar dan kada proslavljamo antifašizam koji je duboko utkan u biće našeg Glavnog grada.

“Odatle je i obaveza poštovanja svih onih koji su dali živote za slobodu mnogo veća. Podgorica je grad koji predstavlja sve ono što Crna Gora jeste i treba da bude. Ona je grad svih njenih građana, nezavisno od vjere, nacije ili bilo kojeg drugog opredjeljenja. Ona je pokretač, inovator i najbolji pokazatelj razvoja naše Crne Gore. Podgorica je grad koji prima ljude, kako iz drugih djelova Crne Gore, tako i iz inostranstva. Sa njima dolaze nove ideje i znanja koje donose prosperitet Podgorici i cjelokupnoj Crnoj Gori i našem društvu”, naveo je Brajović u čestitiki.

Prema njegovim riječima, Podgorica je naše najbolje ogledalo i zato svi zajedno moramo raditi na njenom prosperitetu. Ekonomski razvoj, očuvanje resursa, kulturni razvoj, poboljšanje turističke ponude, kako je dodao, samo su neki od imperativa za lokalnu i državnu administraciju u predstojećem periodu.

“Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, čestitam vam Dan Glavnog grada Podgorice”, zaključio je Brajović u čestitki.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here