Crna Gora dočekuje novu 2021. godinu, još više podijeljena, ponižena i oskrnavljena od klerofašizma SPC i njihovih nalogodavaca iz tuđih država. Ulazi Crna Gora u novu godinu bez budžeta, ali ulazi sa ujedinjenim Crnogorcima i Crnogorkama, saopštio je NVO Crnogorski obraz.

“Od kada je svijeta i vijeka, nije zapamćeno da na kraju kalendarske godine u sledeću godinu država ulazi bez budžeta, koji se najavljuje tek tamo neđe na proljeće. Ovakvo neznanje i neodgovornost, nije su pokazale ni vođe afričkih plemena prema svom narodu, ali pokazuju ekspertsko apostolski stručnjaci i njihov svemogući predvodnik u srcu razvijene Evrope. Malo tužno, možda i smiješno, ali nam do smijeha nešto i nije”, dodaju u saopštenju.

Kako poručuju, u mnogim razvijenim i nerazvijenim zemljama svijeta, svaki odgovoran domaćin, na kraju godine predloži i donese budžet za narednu godinu. U istoriji svijeta i Crne Gore, mala ali časna i sa velikim srcem, Crna Gora dočekuje novo ljeto bez budžeta, a vodi je ekspert do eksperta i apostol do apostola, na čelu sa predvodnikom svemogućim.

“Ovakvo neodgovorno ponašanje prema ruštvu, svaki normalan čovjek, pojedinac, iz moralnih razloga i trunke ljudskosti, podnio bi ostavku i izvinio se građanima koji mu povjeriše glas, i priznade da nije dorastao obavezi koju je sam sebi nametnuo na lažan, podmukli način. Od priče o ekspertima ostalo je da nema budžeta za 2021 godinu, za tri dana rada zaduženje od 750 miliona eura plus kamate, popovsko uređivanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, zetsko – kumovsko – rođačko – prijateljsko namiještanje po dubini, plašenje naroda svojim neznanjem…? Pa dokle više za Boga miloga?”, pitaju u toj organizaciji.

Navode da se strah među najstarijom populacijom uvukao duboko, dobro znajući svi, da veliki broj njih živi od minorne penzije, i jedva sastavljaju kraj sa krajem. Sa zebnjom razmišljaju šta i kako da prežive dan, neđelju, mjesec…

“Državnim uposlenicima i namještenicima, izmjenom Zakona o radu, iznad glave kao Damoklov mač, vise otkazi i smjene. Nema revanšizma, zar ne? Reče svemogući pedvodnik eksperata i apostola, neće biti revanšizma, a on i njegovi apostolčići, kidaju li glave, kidaju. Sramota i bruka od starog čojeka sijede glave, sijeda glava, a još se služi lažima. Zato, pokazaste svoje znanje, dovoljno, više nam ne treba, odmah ostavke, bez razmišljanja, inače, desiće se narod. Tik – tak, tik – tak,…”, navodi se u saopštenju.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here