Savjetnik premijera Zdravka Krivokapića, za unutrašnju politiku Željko Savović, prošle godine, palio je NATO zastavu na centralnom podgoričkom trgu, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Ispred lomače, pripremljene za obilježavanje sedemdesetogodišnjice postojanja NATO, Savović i njegovi partijski saborci poželjeli su da to bude posljednji rođendan ovog, kako su rekli “zločinačkog i nedemokratskog saveza čiji je cilj da jedino sije smrt, bombe i nestabilnost”, navode iz DPS-a.

Željko Savović će, kako je najavljeno, biti član dvije Vladine komisije za kadrovska i administrativna pitanja i za politički sistem, unutrašnju i spoljnu politiku.

“S obzirom na kadrovsku politiku Vlade, ne čudi da će osoba ovakve biografije učestvovati u odabiru podobnih osoba za rad u državnoj upravi. Ipak, postavlja se pitanje da li će se ime Željka Savovića naći i na spisku članova delegacije koja naredne nedjelje ide u Brisel, sjedište NATO saveza. Ili bi to bila prevelika doza licemjerja čak i za Zdravka Krivokapića?!”, saopštili su iz DPS-a.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here