Ako je neko mislio da je ovim sastavom doveo DF pred svršen čin prevario se. Danas će se vidjeti ko je vjera a ko nevjera, poručio je posalnik DF-a Milan Knežević tokom iznošenja završnih riječi u Skupštini Crne Gore.

“Optuživali su nas da želimo fotelje a oni koji su nas optuživali su sada uzeli te fotelje i neka im je srećno. Da smo mijenjali stav ja ne bih bio Pipun nego Bred Pit.Draže mi je da dudem Pipun nego Bred Pit. Jer se Pipun neće odreći stava prema Kosovu i zastavi i da treba skratiri stihove Sekule Drljevića. Imaće Zdravko Krivokapić podršku ako povuče Zakon o slobodi vjeroipsovijesti. Ako se bude obavezao da organizuje popis 2021, ako se obaveže da podrži zakon o Tužilaštvu”, rekao je Knežević.

“Ako se izabere Sudski savjet, predloži zakon o dvojnom državljanstvu, ako predloži inicijativu za mini šengen, jasan program protiv korone i jasan ekonomski program, da uhapsi Mila Đukanovića ali i da uhapsi Milana Kneževića ko bude za to imao dokaz. Ovo su želje naroda koji je pobijedio na izborima. Živjela Srbija nek je vječna Crna Gora”, poručio je on.

Nakon toga za riječ se javio Andrija Popović i rekao Aleksi Bečiću: “Morali ste da zaustavite Bred Pita, Sekula Drljević nije bio osuđen ratni zločinac već veliki crnogorski patriota.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here