Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik DNP-a Milan Knežević ponovo je ironično komentarisao poteze nove vlasti.

Ovaj put se dotakao dvije teme.

Jedna je ta što su on i njegov kolega Andrija Mandić u zvaničnom dokumentu koji je Vlada juče usvojila na onlajn sjednici označeni kao – proruske opozicone vođe.

Drugu stvar koju je Knežević kritikovao je to što je premijer Zdravko Krivokapić za svega nekoliko mjeseci radikalno promijenio stavove o spoljnopolitičkim prioritetima države, koketirajući tokom predizborne kampanje sa javnim diskursom prosrpskih i proruskih nacionalista bliskih Srpskoj pravoslavnoj crkvi, koji NATO nazivaju “zločincima i agresorom“, pa do stava o jačanju saradnje sa tim savezom koji je rezultirao prvom posjetom Briselu u funkciji premijera.

“Znači Crna Gora se zadužila 750 miliona eura jer smo Andrija Mandić i ja proruski lideri opozicije. Hoće li nam oprostiti dug ako izvezem NATO zastavu i poklonim premijeru na jedno sočno cjelivanje u njegovom stilu? Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi. Tik-tak, tik-tak”, napisao je Knežević na Tviteru.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here