Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad, predsjednici Zorici Kovačevič, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Obilježavanje Dana oslobođenja Danilovrada uvijek je prilika da se još jednom oda poštovanje junacima antifašističke borbe, i sagledaju ostvareni rezultati u razvoju opštine. Raduje da je u prethodnoj godini, uprkos teškim uslovima pandemije, održan kontinuitet napretka i ulaganja u pravcu unapređenja kvaliteta života građana Danilovgrada i poboljšanja uslova za intenziviranje privredne aktivnosti”, kazao je Đukanović.

On je pozdravio napore i rezultate lokalne uprave na planu investicionih i infrastrukturnih ulaganja, poboljšanja uslova za poljoprivrednu proizvodnju, i naročito programe rekonstrukcije objekata iz oblasti kulture i sporta, kao važne dimenzije očuvanja i razvoja zajednice.

“Izražavam snažnu podršku daljoj realizaciji održivih razvojnih politika, uvjeren da je to jedini put punog društvenog i ekonomskog razvoja danilovgradske opštine i Crne Gore“, zaključio je Đukanović.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here