Pobjeda nad Metropolitanom koja će vjerovatno biti dovoljna da Mornar igra u Top 16 fazi Evrokupa, obradovala je trenera Barana Mihaila Pavćevića.

“Možda je ovo i istorijski meč za naš klub, možda smo ovom pobjedom ovjerili Top 16 fazu. Ostao je još jedan meč, i mi i Ulm igraćemo teške utakmice u gostima. Vidjećemo, blizu smo velikog rezultata. Prvo skoči pa reci hop… Ono što ću pamtiti iz ovog meča je prva četvrtina”, rekao je Pavićević.

Zasluge za uspjeh pripisao je svojim izabranicima.

“Čestitke mojim igračima na velikoj borbenosti svih 40 minuta. Imali smo loše momente u drugoj dionici, ali teško je na ovom nivou držati nivo tokom čitavog meča. Stvarno je svako ko je izašao na teren pružio sve, ostavio srce na terenu. To sam i očekivao na ovom meču. Igračima sam rekao u svlačionici prije meča da je ovo kao finale, da sada nema prostora za korak unazad. I oni su učinili ono što sam želio”, zaključio je Pavićević.

Barani su došli do četvrtog trijumfa u ovom takmičenju, a da bi i matematički osigurali mjesto u narednoj fazi neophodno je da Ulm ne pobijedi Unikahu u Malagi u posljednjem kolu, a ako se to desi, ekipi Mihaila Pavićevića biće potreban trijumf protiv Budućnosti Voli, koja je već obezbijedila mjesto među 16 najboljih.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here