Pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, Sektora granične policije i Centra bezbjednosti Podgorica su danas, u ranim jutarnjim časovima u Podgorici, realizovali još jednu policijsku akciju u kojoj je zaplijenjeno oko 90 kg opojne droge marihuana.

Na putnom pravcu Zeta – Podgorica, u mjestu Bijelo Polje, službenici Odsjeka su zaustavili vozilo marke Audi Q7 podgoričkih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Bara ka Podgorici, a kojim je upravljao E.U. (29), državljanin Albanije.

“Prilikom pregleda vozila, u prtljažnom dijelu i na zadnjem sjedištu vozila pronađena su četiri platnena džaka sa 55 pvc pakovanja marihuane, ukupne težine od oko 90 kilograma”, saopšteno je iz policije.

Viši državni tužilac u Podgorici je naložio da se E.U. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Podsjećamo, policija je juče u Podgorici zaplijenila oko 70 kilograma marihuane. Uhapsila je E.N. (22) iz Ulcinja.

Policijska akcija je sprovedena u sklopu kontinuiranih aktivnosti Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droge, u cilju suzbijanja krijumčarenja narkotika preko teritorije Crne Gore.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here