Nova direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Ljiljana Radulović smijenila je šest direktora klinika, među kojima i medicinsku direktoricu Marinu Ratković i direktora Urgentnog centra Nermina Abdića.

Prema saznanjima Dana iz te ustanove, novi medicinski direktor biće plastični hirurg Zoran Terzić, dok će Urgentnim rukovoditi internista Nebojša Brnović.
Radulovićeva je smijenila i direktora Interne klinike Sretena Kavarića, na čije čelo će biti imenovan endokrinolog Đorđije Krnjević. U svom timu Radulovićeva je, umjesto direktora Klinike za neurologiju Balše Vujovića imenovala specijalistu neurologa Slavišu Peruničića.
Smijenila je i dugogodišnjeg prvog čovjeka Klinike za bolesti srca Nebojšu Bulatovića i na njegovo mjesto postavila Nikolu Pavlovića.
Na čelu Hirurške klinike više nije hirurg Ranko Mirović, već je umjesto njega imenovan Predrag Bajić.
Direktorica KCCG je smijenila i direktora Centra za nauku KCCG Nemanju Radojevića i na njegovo mjesto postavila endokrinologa Snežanu Vujošević.
Prema infromacijama Dana, Radulovićeva namjerava da smijeni sve direktore kl inika u narednim danima, kako bi napravila svoj tim koji će voditi najveću zdravstvenu ustanovu.

Dan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here