Socijaldemokrate najoštrije su osudile, kako su saopštili, pokušaje fizičkog obračuna funkcionera budvanske lokalne vlasti sa odbornikom DPS-a Ivom Gvozdenovićem.

Oni navode da se nastavljaju pokušaji zavođenja strahovlade od lokalne budvanske vlasti.

“Očigledno, u nedostatku argumenata za vođenje kvalitetne rasprave, predstavnici vlasti, shodno svojim mogućnostima i kapacitetima, prelaze na ono što im mnogo bolje leži – psovke, prijetnje i fizičke obračune. A mi sve to posmatramo i pitamo se – kako smo dozvolili da Budva postane ovo što jeste danas?”, pitaju u SD-u.

Apeluju na sve političke subjekte i njihove predstavnike da je neophodno izaći iz atmosfere mržnje i sukoba u budvanskom parlamentu.

“Stoga ne možemo a da ne zahvalimo onim predstavnicima većine koji su, uprkos suprotnim stavovima, reagovali onako kako se od svih nas očekuje – zaštitili svog kolegu i spriječili dalju eskalaciju sukoba. Na kraju, nikoga od nas građani nijesu birali jer su željeli da gledaju scene koje ne priliče jednoj instituciji, već da radimo u njihovom interesu. Krajnje je vrijeme da to i počnemo”, navodi se u saopštenju.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here