Premijer i njegovi ministri, manje od 24 sata, od svog izbora narugali su se građanima Crne Gore i prekršili ono što su im obećali, saopšteno je iz DPS-a.

“U danima kada hara koronavirus po Crnoj Gori, i odnosi mnoge ljudske žrtve, apostolska družina, je imala potrebu da svoje ustoličenje proslavi u kafani, bez distance i uz kršenje svih zdravstvenih mjera?! Da apsurd bude još veći, upravo je ministarka zdravlja juče uputila apel da se građani pridržavaju mjera.

Da li jedno pravilo važi za Krivokapića i njegove ministre a drugo za sve ostale ljude koji žive u Crnoj Gori? Ovo licemjerje i bahato ponašanje članova nove Vlade zaista je u suprotnosti sa svim što nam je premijer obećao u svom ekspozeu.

Zato je Zdravko Krivokapić dužan da objasni građanima: Zašto je pokazao nepoštovanje prema Crnoj Gori i njenim građanima? Zašto je prekršio zakon? I, na kraju, da li su cijenu ovog ministarskog provoda u kafani, platili građani Crne Gore?

Zaista je nećuveno da dan nakon izglasavanja, kabinet novog premijera kolektivno prekrši zakone svoje države, takvo licemjerje Crna Gora ne pamti”, navodi se u saopštenju.

Antena M

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here