Vlasnik tivatskog kafića „Dionis“ Željko Drakulović, na čijim je vratima prema tvrdnji OO SD Tivat, osvanula fašistička poruka da popust na cijene pića koja se služe u popodnevnim satima, važi samo za goste srpske nacionalnosti, negirao je da je on ili neko od njegovih radnika stavio spornu poruku.

„Ja niti bilo ko od mojih radnika to sigurno nismo uradili. Ne znam ko je učinio ovakvu gadost, ali je to sigurno napravljeno na mom lokalu zato što svi u Tivtu znaju da sam ja Srbin i da sam se uvijek borio protiv bivšeg crnogorskog režima čiji je dio i ta partija koja me sada proziva kroz svoja saopštenja iz sopstvenih, sitno-politikantskih interesa“, kazao je Drakulović za Boka news.

On je objasnio da je prije oko dvadeset dana, kada je zbog mjera protiv koronavirusa, ograničen rad ugostiteljskih objekata, odlučio da uvede tzv. Happy Hours vrijeme kada važe posebne, snižene cijene pićam, kako bi pospješio inače slabu posjetu gostiju.

Zato je na vratima kafića istakao obavještenja na kome piše da će svakog dana u vremenu od 15 do 20 časova, „Dionis“ služiti piče po cijenama sniženim za petinu.

„Neko meni nepoznat je međutim, ispod tog lista koji je prilijepljen na staklu na vratima, u ne znam koje vrijeme, ali ne sigurno danas kada smo mi bili prisutni u lokalu, postavio drugi list na kome se vidi da je sasvim drugim i manjim fontom, odštampana i sporna parola „Just for Serbs“ (Samo za Srbe). Takvo nešto je krajnje zlonamjerna i pokvarena podmetačina sa kojom ja i moje osoblje nikakve veze nemamo i od koje se sa gnušanjem ograđujemo“, istakao je Drakulović dodajući da on jeste Srbin i da „Dionis“ važi za mjesto gdje se u Tivtu najčešće okupljaju ljudi koji su prosrspki opredijeljeni, ali i da u taj lokal zalaze i svi ostali građani, bez obzira na nacionalnost ili vjeru.

„Ja bih bio lud da ovako nešto napišem jer je moja supruga katolkinja, a imam mnogo prijetelja i rodbine među katolicima i Hrvatima u Tivtu. Ovakve zloupotrebe u ime nečije političke potrebe da navodno dokazuje svoje teorije o pomami četništva i velikosrpstva u Tivtu nakon što je DPS u ovom gradu izgubio vlast, zaista su krajnje degutantne“, istakao je Drakulović.

Boka news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here