Vjerujemo da sveznajući Nebojša Medojević, ima neka saznanja o raznim osobama direktno ili indirektno povezanim sa Vučićevom SNS, koji pohode Nikšić u doba predizborne kampanje, pa bi umjesto spinova koje šalje u javnost, ne bi li zavarao trag, trebalo da se pozabavi mnogo važnijim pitanjima, saopšteno je iz DPS-a Nikšić.

Iz nikšićkog DPS-a su se obratili Medojeviću sa nizom pitanja na koja zahtijevaju odgovor.

“Šta izvjesni Žarko Kilibarda, agent BIA radi u Nikšiću? Šta rade funkcioneri Auto moto saveza Srbije? Na koji način i zašto su angažovani ljudi iz Rukometnog saveza Srbije u predizbornoj nikšićkoj kampanji? Kakva je uloga Radosava Šljivančanina, supruga predsjednice UO Rukometnog saveza Srbije, jednog od četvorice putnika iz Srbije koji su se uputili ka Nikšiću kad su kod njih prije par dana pronađene veće količine novca, laptopovi, srpske zastave”, pitaju iz DPS-a.

Zatim su podsjetili da je sa Šljivančaninom u automobilu bio i gradski funkcioner Vučićeve SNS, Nemanja Stajić. Građani Nikšića takođe, već duže vrijeme mogu vidjeti člana Glavnog odbora SNS, i funkcionera Rukometnog saveza Srbije Vladimira Mandića.

Tim povodom iz DPS-a Nikšić, pozvali su nadležne organe da ispitaju šta u Nikšiću organizovano rade građani susjedne države, uglavnom povezani sa vladajućom strankom u Srbiji.

“Kakav je njihov interes da se bave lokalnim izborima u susjednoj državi? Da li su eventualno strani mentori DF procijenili da su lideri Demokratskog fronta toliko nesposobni pa sad moraju da ih direktno kontrolišu i koordiniraju. Nakon prokockanog rezultata iz avgustovskih izbora i pored toliko uloženih para i logistike, očigledno se Mandiću, Medojeviću i Kneževiću više ništa ne može prepustiti bez direktne kontrole finansijera”, zaključuju iz DPS-a.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here