Predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević poručio je da specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića i “sve članove terorističke organizacije predsjednika Mila Đukanovića” treba odmah uhapsiti i procesuirati.

On smatra da je sramota premijera Zdravka Krivokapića i nove vlasti što su oni na slobodi.

“Katnića i sve članove terorističke organizacije Đukanovića, treba odmah uhapsiti i procesuirati. Sramota je nove vlasti da je jedan takav zlikovac još na slobodi i da se ruga narodu koji je glasao za promjene. Krivokapić mora da odluči odmah. Ili će hapsiti zlikovce i vršiti svoju funkciju, ili neka ide da ljubi ruke mafiji i Đukanoviću”, naglasio je Medojević.

Takvo poniženje države, demokratije, Vlade i pravne države, kako je dodao, ne može tolerisati.

“Ne može andolom i vitaminom C protiv kancera u metastazi. Ja bih znao sta bih i kako radio. Sve dok su ovakvi zlikovci na slobodi, Crna Gora je na Golom Otoku. Umjesto zabrane DPS, hapšenja svih ključnih vojnika terorističke organizacije Đukanovića i zaplijene opljačkane imovine građana i države, zbog kukavičluka nove Vlade , nama govore drže ovakvi zlikovci i sprdaju se sa našom pobjedom. Nadam se da su oni što su me pljuvali, shvatili kakva je prevara birača napravljena i da je ovo rezervna i privremena Vlada DPS-a”, poručio je Medojević.

Prema njegovim riječima, umjesto obračuna nove Vlade sa komunističko-mafijačkim rezimom Đukanović, Crna Gora je dobila “kukavičku i slabu Vladu koja se izvinjava DP-u i moli za milost”.

“Sa mafijom se obračunava, sa njom se ne pregovara. Premijer Krivokapić gromoglasno ćuti na otrive DF da je režim preko vojske i ANB pripremao krvoproliće na dan izbora 30. avgusta. Neko je dijelio prave pučke, sa bojevom municijom. Ovo nijesu one virtuelne puške sa dna jezera Gazivode. Nego prave. Iz jedne od takvih je strijeljan Duško Jovanović”, zaključio je Medojević.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here