Komentarišući to što je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nedavno kazao da curenje NATO podataka ima političku odgovornost, te da za to treba da odgovaraju Vlada i premijer, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović jasno poručuje-sa Alijansom Crna Gora nema otvorenih pitanja ni problema.

“Dobili ste epilog u Tužilaštvu vezano za tu situaciju. U ANB-u je sve redovno, ne bih od toga pravio dramu”, naveo je Abazović, odgovarajući na pitanje novinara nakon polaganja vijenaca na mjestu ubistva glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića.

Prema njegovim riječima, pokušaj da se Crna Gora na neki način gurne od ozbiljnosti kao kredibilan NATO partner, ne odgovara nikome osim strukturama koje su izgubile vlast na prošlim izborima.

“Od tolikih NATO podržavaoca do ljudi koji žele na svaki način da diskredituju državu u međunardonim instutucijama. Neozbiljno. Mislim da sa NATO-om nema nikakvih otvorenih pitanja ili problema”, naveo je Abazović, odgovarajući na pitanje novinara nakon polaganja vijenaca na mjestu ubistva glavnog i odgvornog urednika Dana Duška Jovanovića.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here