Nakon pobjeda protiv Uvijek neugodnih i Tore Andre Floa, mjesto u polufinalu sportskog tv kviza Zicer izborila je ekipa Braća po Laciju, za koju nastupaju Mišo Savović i Velibor Srdanović.

“Velibor i ja se poznajemo već desetak godina. Sve je počelo naravno inicijalnim okupljanjem desetak navijača Lacija iz Crne Gore, radi druženja i zajedničkog gledanja utakmica. Danas, FB grupa SS Lazio Montenegro broji preko 200 članova, i sve nas okuplja ista premisa. Imamo čak i zajednička gostovanja na evropskim stadionima”, rekao je Savović za CdM.

Za naziv ekipe inspirisala ih je ljubav prema rimskom fudbalskom klubu.

“Kao ljubitelji sporta, rado smo se prijavili na ovaj kviz, a za davanje imena ekipi znalo se da mora biti nešto vezano za voljeni klub. Kako bi i sami bili upečatljivi – nastala su i „braća po Laciju“, jer to zaista i jesmo.”

Prvi put učestvuju u ovakvom takmičenju.

“Nekog pređašnjeg kvizaškog iskustva nismo imali ni Velibor ni ja, ali kako smo obojica takmičarskog duha čini mi se da smo se fino snašli u osmini finala i četvrtfinalu.”

Sada slijede odlučujuće “borbe”.

“Protivnička ekipa u polufinalu „La Mano de Dios“ je pokazala kako široko znanje tako možda i najveću želju za pobjedom u kvizu, skromno sudeći posle svih pregledanih emisija. Ipak spremni smo i izazov će biti pobijediti ih. Stidljivo sanjamo Skudeto”, poručio je Savović.

Zanimljivo je da je ekipa Braća po Laciju u dosadašnjem dijelu kviza, ostvarila najveći broj bodova u jednom meču – u četvrtfinalu su imali 222 boda.

Braća po Laciju će se u polufinalu takmičiti protiv ekipe La mano de Dios, a taj duel je na programu u nedjelju.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here